Monday, May 27, 2013

Vivix - Untuk kesihatan keseluruhan

Vivix tu apa?

vivix merupakan minuman ekstrak campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.


polifenol tu apa pulak?

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


siapa yg perlukan vivix?

Sesiapa sahaja (dewasa yang mahu mendapat khasiat polifenol semulajadi yang tinggi
**vivix tak sesuai diambil oleh wanita hamil, kanak-kanak dan breastfeeding moms.

vivix perlu diambil dengan vitamin2 lain tak?

Sebenarnya Vivix boleh diambil dengan suplemen lain, kerana ia memberi kesan sinergi bila diambil bersama-sama. Walau bagaimanapun, Vivix sahaja sudah cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.


macamana cara penyimpanan vivix?

Vivix perlu disimpan dalam peti sejuk kerana penghasilannya dari bahan semulajadi memerlukan suhu rendah agar tahan lebih lama.

macamana vivix bertindak utk kesihatan kita?
ia bertindak dalam 4 cara :
1- mempertahankan sel (cell defense)
2-memberi tenaga kepada sel (cel energy)
3-memperbaiki sel (cell repair)
4-meningkatkan prestasi sel (cell performance)

khasiat utama vivix :
- menyokong kesihatan otak
-memberikan perlindungan antioksidan
- menyokong kesihatan jantung
- menyokong fungsi kardiovaskular
- menyokong kesihatan sendi
- untuk kesihatan keseluruhannya

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Fakta paling menarik; Vivix untuk awet muda dan melawan kanser serta untuk sakit-sakit kronik yang lain.

testimoni :

No comments:

Post a Comment