Friday, June 7, 2013

Promo Jun 2013

Assalamualaikum, hai semua..
sekarang dah masuk bulan Jun. bulan depan dah nak sambut Ramadhan. dah bersedia dengan supplement untuk mantapkan diri sepanjang menjalani ibadah puasa? kalau belum, boleh cepat2 hubungi saya untuk dapatkan ;

SUPPLEMENT KETIKA BULAN PUASA (RAMADHAN)
  • ESP
  • PERFORMANCE DRINK
  • VITALEA
Sangat bagus untuk memberikan anda kecergasan sepanjang berpuasa di siang hari. Badan tak lesu dan lebih bertenaga!Oh ye.. bulan ni juga ada promosi MEALSHAKES. Macam biasa, beli 6 free 1.. Ada penjimatan sebanyak RM 113.75! banyak tuu.... taknak ke?

Kongsi dengan kawan2 atau saudara-mara, pakat beli sorang 1 canister. Mealshakes ni sangat bagus sebagai pemberi tenaga segera, dan membekalkan sebanyak 24 jenis vitamin dan mineral. Juga dikenali sebagai makanan tambahan kepada anak2 yang tak suka makan, memilih makanan, ada sembelit dan lain2 lagi.. ye la.. daripada duk bagi diorang makan jajan yg dah sah2 takde khasiat tu, apa kata tukar kepada MEALSHAKES? Anak pon dapat khasiatnya... in shaa Allah, selera makan mereka akan pulih semula. 

Orang dewasa yang nak tambah berat badan, yg jenis underweight tu pun boleh amalkan Mealshakes ni.. gerenti anda akan berpuas hati!

Pm saya laju2 kat facebook untuk order ok!
normal price (1 canister) = RM 113.75
HARGA PROMO = RM 9X.XX SAHAJA!!!!

No comments:

Post a Comment